Termeni si conditii

Orice persoana care acceseaza site-ul solutiidetop.ro si care continua navigarea prin paginile acestuia se presupune ca a citit si ca a acceptat prezentul document, in care sunt expuse termenii si conditiile. In cazul in care unul dintre vizitatori nu este de acord cu unul dintre punctele exprimate, intervine obligatia sa de a parasi in cel mai scurt timp posibil site-ul.

1. Site-ul solutiidetop.ro colecteaza anumite informatii privind modul in care vizitatorii interactioneaza cu paginile site-ului, acest lucru fiind cel care ne permite sa ne imbunatatim in mod continuu calitatea serviciilor oferite. Colectarea de informatii se realizeaza prin intermediul unor fisiere text de foarte mici dimensiuni, cunoscute sub denumirea de cookie-uri. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste cookie-uri, accesati acest link.

2. In corpul articolelor de pe site pot fi plasate link-uri de afiliere. Afilierea reprezinta o metoda prin care redactorii care se ocupa cu oferirea de continut gratuit pe site-ul solutiidetop.ro sunt rasplatiti pentru efort cu un anumit procent din fiecare achizitie pe care unul dintre vizitatorii nostri o face prin intermediul unui astfel de link. Se merita a fi precizat faptul ca acest lucru nu se va resimti in costul total al produsului in cauza, suma de bani fiind oferita de magazinul partener.

3. Depunem tot efortul pentru ca informatiile oferite sa fie unele cat mai exacte si de ajutor. Cu toate acestea, echipa site-ului solutiidetop.ro nu garanteaza asupra corectitudinii datelor. De asemenea, nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele prejudicii care pot sa apara ca rezultat al folosirii materialelor puse la dispozitie.

4. Sectiunea de comentarii poate fi folosite de orice vizitator al site-ului, atat timp cat:

  • se foloseste un limbaj civilizat
  • limba de discutie este romana, iar in cazuri exceptionale poate fi folosita limba engleza
  • imbajul utilizat nu poate contine jigniri, directe sau indirecte, la adresa oricarei persoane

5. Site-ul solutiidetop.ro este unul creat cu scopul de a oferi informatii cat mai complete referitoare la produsele prezentate. Aceste informatii sunt adunate din mai multe surse (surse care includ site-uri de profil din tara si strainatatea, producatori / distribuitori oficiali, site-urile de prezentare ale produselor si asa mai departe). Depunem tot efortul pentru ca materialele sa fie unele cat mai complete, dar cu toate acestea noi NU oferim niciun fel de garantie privind corectitudinea lor, efectele pe care produsele le pot avea asupra sanatatii, eficienta lor si asa mai departe. NU putem fi trasi la raspundere pentru toate cele precizate anterior.

6. Site-ul nostru nu face altceva decat sa prezinte produsele pe care le consideram atractive. Noi NU le comercializam, iar drept urmare nu avem niciun fel de raspundere asupra modului in care decurge procesul de comanda si livrare plasat pe unul dintre site-urile noastre partenere. In cazul in care apar probleme, trebuie sa va adresati magazinelor de unde ati comandat / distribuitorilor oficiali.

7. Toate imaginile de pe site sunt unele cu caracter de prezentare, iar acest lucru inseamna ca nu garantam ca ele sunt conforme cu realitatea.